Befri deg

En kan ikke forutse dagen, men en kan velge hvitt fremfor svart. Når himmelen lysner med solen og månen igjen er lagt. Når skyene blekner fra rosa og en ny dag står frem, kan man selv bestemme forutsetningen når dag igjen går mot kveld.

Hva ønsker du for deg selv, du som tviler på da og nå? Er det distansen du frykter mest, eller det faktum at du selv må gå? Er det hva du selv må ofre, eller at ingen ofrer for deg? Velg din farge ved morgengry, og dine tanker leder vei.

Ikke la dine bitre erfaringer være lenker av uhemmet stål. Befri deg fra tanker og lengsler og bestem hvilken vei du vil trå. Og om du så finner et feilsteg ikke døm deg selv for hardt, men snu i en annen retning før dine feilsteg har gått for langt.

For du er bare menneske du også, og som oss andre har du tvilt på deg selv. Men sett deg godt til rette når dagen i dag går mot kveld. For når natten stille smyger så stråler månen et sted, og husk at himmelen ikke satte grenser når menneske fra månen så ned.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *