Blandt alle verdens hav

Jeg skulle så gjerne definert det, denne følelsen du beriker meg. Noen kaller det for kjærlighet, men jeg vet nå ikke jeg. Det føles for lett å si det, dette ordet det beskrives med. Følelsen er så tung at det er mye mer ved det.
Noen kaller det å elske, og det vet jeg at jeg gjør. Men ville jeg visst det var å elske om jeg aldri hadde hørt det før? Om jeg måtte satt egne ord på det, hva ville jeg da ha valgt? Da virker det å elske så alt, så alt for vagt.

Så om ikke ord kan dekke det så får handling vise vei. Jeg gikk en tur på stranden og tenkte kun på deg. Da lot jeg en tåre trille, som falt fort fra mitt våte kinn. Den forsvant i bølgebruset og ble i havet viet inn.
Jeg vil at du skal vite at min tåre er liten men stor. Den beviser at jeg elsker deg høyere enn du tror. For den dagen mine følelser forsvinner er den dagen definisjonen er klar. Da har du funnet tåren min blandt alle verdens hav

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *